De horeca is dicht. Niet alleen de horeca zelf lijdt daar onder maar ook de ondernemers die producten leveren voor de horeca. Orders gaan niet door en er wordt voorlopig ook niks besteld.

Wij zitten thuis, te balen dat we nergens even een drankje kunnen doen. En we balen hoor, dat is wel te zien aan al de snoep vakken die leeg zijn in de supermarkt! Oké, die eerste week hebben we nu gehad, we gaan niet meer bij de pakken neer zitten! Laten we onszelf iets speciaals gunnen, iets wat we normaal alleen op een terrasje zouden pakken.

Wij willen duurzame ondernemers een hart onder de riem steken door hier voorbeelden te laten zien hoe je ze kunt helpen. Want we willen toch allemaal dat de ondernemers blijven bestaan die proberen onze van onze aarde een betere plek te maken die nog miljoenen jaren blijft bestaan!

Laten we het noodzakelijke met het aangename verenigen: Red de duurzame ondernemer – Gun jezelf een duurzaam product:

Coffeelab

Koffietent in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Breda. Help ze van de koffiebonen af die over zijn of bestel gewoon een zak bonen via de webshop!

Dalicious

Dalicious zijn (h)eerlijke tussendoortjes met slechts 4 pure en natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. Geef ze cadeau, sla groot in of deel met de buren!

Florentina

Chocolaterie en café in Rotterdam. Het cafe is nu dicht, maar de webshop heel snel live! Je bestelt nu allerlei heerlijke chocolaatjes gewoon online!

Gebrouwen door Vrouwen

Bar in Amsterdam. Je kunt ze helpen door een crisisbijdrage te kopen, een mixed box + crisisbijdrage of gewoon een cadeaupakket en laat hem bezorgen! Kijk in hun shop voor meer opties

John Altman snacks

Natuurlijke snacks zonder onnodige toevoegingen. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke Trial box, of als je liever wilt hamsteren, de 3kg noten zak (hamsteren wordt hier wel zeer gewaardeerd!)

Keppler’s Winkel

Amsterdams Cafe waar je nu online de heerlijkste koffie kunt kopen!

Lindenhoff

Je vindt een heleboel aanbiedingen van producten die normaal gesproken naar de horeca zouden gaan. Maar je bestelt hier al je boodschappen, zoals groente en fruit, dranken, broodbeleg en delicatessen.

Nono cakes

Vanaf 20 euro kun je hier bestellen, dus maak er gewoon thuis een feestje van met deze vegan taartjes, brownies of donuts!

Oma’s soep

Je kunt deze soep kopen in de AH, maar je kunt ze nu ook bestellen en laten bezorgen! voor elke 3 soepen die je besteld gaat er 1 naar een oudere!

Rovers Koffie

Koffie tent in Amsterdam. Koop nu vers gebrande bonen in hun webshop!

Soof Drinks

Help Soof van hun voorraad af! Je kunt bestellen met kortingscode HELPSOOF of een help-soof-10-flessen pakket bestellen en laten bezorgen!

Twisted jam

Je kunt nu tijdelijk een jam pakketje bestellen (gemaakt van producten die anders weggegooid zouden worden). Je kunt ook bestellen in de webshop van WAAR!

Yaya kombucha

Bestel nu de heerlijke blikjes Yaya kombucha in hun eigen webshop! Je helpt niet alleen Yaya maar ook je eigen imuunsysteem!

Zzinga cider

Honing cider, een heerlijk drankje met een prachtige impact. Voor elke Zzinga die je koopt doneren zij geld aan project die zonnebloemen en andere bij-vriendelijke bloemen. Webshop in de maak

Andere acties:

  • Help de horeca: geef je favoriete horecazaak een steuntje in de rug door een waaredebon te kopen.

Lokale boxen

Jouw product of webshop aanmelden?

Vul het formulier in om jouw product aan te melden

    Uitgelicht worden met een interview?

    Het is ook mogelijk een artikel te krijgen op de website die gepromoot wordt op social media. Zou je dat willen vul dan hier het formulier in. Het interview is er op gericht te laten zien wat jij als ondernemer doet om duurzaam te zijn.

    Dit bericht is gepost in Corona. Bookmark de link.